Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 5. 11. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

Zásady cookies (EU)

Naše webové stránky https://olgastrnadova.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

Jaké cookies používáme a proč?

1. Technické a funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně, a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

2. Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

3. Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní cookies, což nám umožňuje získat přehled o výsledcích kampaně. K tomu dochází na základě profilu, který vytvoříme podle vašeho chování na https://olgastrnadova.cz. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, ale tyto soubory cookies nebudou profilovat vaše chování a zájmy pro zobrazování personalizovaných reklam.

4. Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke "sledování" uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5. Tlačítka sociálních médií

Na naše webové stránky jsme zahrnuli obsah z Facebooku, Twitteru a LinkedInu, abychom mohli propagovat webové stránky (např. „lajkovat“, „připnout“) nebo sdílet (např. „tweetovat“) na sociálních sítích, jako je Facebook, Twitter a LinkedIn. Tento obsah je vložen s kódem odvozeným z Facebooku, Twitteru a LinkedIn a umísťuje soubory cookie. Tento obsah může ukládat a zpracovávat určité informace pro personalizovanou reklamu.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter a LinkedIn se nacházejí ve Spojených státech.

Podrobný popis našich cookies

Podrobný popis našich cookies

WordPressFunkční, nezbytně nutné

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami. 

wp_lang po dobu relace - uchovává nastavení jazyka

wordperess_logged_in_* trvale - uchovává přihlášené uživatele

Wordfence - Funkční, nezbytně nutné

Zajišťuje bezpečnost webové stránky.

wfwaf-authcookie* 1 den - Získává informace o tom, zda je uživatel přihlášen

Burst Statistics - Statistika (anonymní)

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

burst_uid 1 měsíc - zajišťuje anonymní statistiku.

Google reCAPTCHA  - ochrana před SPAMem

Informace o zpracovávání a sdílení naleznete na Google reCAPTCHA

rc::c po dobu relace - zjišťuje a filtruje požadavky od robotů

rc::b po dobu relace - zjišťuje a filtruje požadavky od robotů

rc::a trvale - zjišťuje a filtruje požadavky od robotů

Google Maps - zobrazování mapy

Data jsou zpracovávány podle zásad uvedených ZDE.

Google Maps API vyprší okamžitě - získává IP adresu.

Calendly - Funkční, nezbytně nutné

Další informace naleznete na Calendly-Prohlašení o ochraně osobních údajů

_calendly_session po dobu relace - uchovává uživatelské předvolby

Facebook - marketing

Iinformace o zpracovávání dat naleznete na Facebook - Prohlašení o ochraně osobních údajů

_fbc 2 roky - uchovává poslední návštěvu

fbm* 1 rok - uchovává podrobnosti o účtu

xs 3 měsíce - uchovává jedinečné ID relace

fr 3 měsíce - zajišťuje zobrazování reklam nebo opětovné cílení

act 90 dní - uchovává přihlášené uživatele

_fbp 3 měsíce - uchovává a sleduje návštěvy napříč webovými stránkami

datr 2 roky - poskytuje prevenci podvodů

c_user 30 dní - uchovává jedinečné ID uživatele

sb 2 roky - uchovává podrobnosti o prohlížeči

*_fbm_  1 rok - uchovává podrobnosti o účtu

ActiveCampaing - marketing

Informace o zpracovávání dat najdete ZDE

180 dní - sběr osobních údajů, které uživatel vyplní a následná komunikace formou e-mailu. Sledování procházení stránkou a spouštění personalizovaného obsahu podle výběru uživatele.

Stripe - platební brána

Informace o zpracovávání dat najdete ZDE

5 let pro účely účetnictví - bezpečný sběr dat a zajištění bezpečného online placení. 

Souhlas

Marketingové cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke "sledování" uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

4. Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke "sledování" uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte, prosím, na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

EMBERI PROduction s.r.o.
Bělehradská 858
Česká republika
Web: https://emberi.cz
E-mail: podpora@emberi.cz
Telefonní číslo: 704787246

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 3. 11. 2022

Access The Training Now

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close